ŽIJEME VOLEJBALEM!
Aktuální zprávy

Zubřice na úvod přípravy přehrály Ostravu

První přípravný duel před blížící se extraligovou sezonou volejbalistkám Přerova vyšel. V úterý odehrály doma proti Ostravě tři klasické a dva zkrácené sety, nakonec se radovaly z výhry 4:1.

Trenér Vlček s asistentem Derychem protočili všech třináct hráček, méně vytížená byla pouze Američanka Davisová, kterou potkaly menší zdravotní problémy.

Přerovanky ve vyrovnaném souboji ztratily pouze druhou sadu. „Začátek byl možná zakřiknutý, byli jsme spolu poprvé v herním zatížení. Ostrava navíc odehrála zápasy v Brně a s Frýdkem, byla rozehranější, my jsme do toho šli z plného tréninku, takže za mě spokojenost,“ hodnotil přípravu hlavní kouč Radim Vlček.

Ten tak poprvé při hře viděl takřka kompletně obměněný kádr. Z nových hráček se výborně uvedla třeba exšternberská Sandra Kotlabová. „Chtěli jsme vyzkoušet, jestli Sandra zvládne hrát na smeči. Jsem přesvědčen, že pokud budeme pracovat na přihrávce tak, jak pracujeme, tak je to další z variant, kterou můžeme použít,“ pochvaloval si Radim Vlček.

Tomu se líbilo i nasazení jeho svěřenkyň. „Jsem rád, že i v přátelském utkání tam byly emoce. Kdo je má, tak je nastaven vyhrát. Holky to odpracovaly dobře, s pozitivní energií. Já jsem byl třeba dnes spokojen s blokováním,“ uzavřel trenér.

Nyní už se Přerov chystá na přípravný Zubr Cup, který se v městské sportovní hale uskuteční o víkendu. Kromě domácích se v něm představí úřadující mistr z Olomouce, slovenský tým VTC Pezinok a polský Stal Mielec.
Zdroj: https://prerovsky.denik.cz/ostatni_region/zubrice-...

Fotogalerie

Zobrazit:
 

Sezóna 2022/2023 - posledních 50 fotografií

TIP: kliknutím na náhled, zobrazíte fotografii ve větší velikosti.