ŽIJEME VOLEJBALEM!
Aktuální zprávy

Memoriál Jiřího Lakomého 2019

Městská sportovní hala byla od pátku do neděle dějištěm tradičního, v pořadí již 26. ročníku Memoriálu Jiřího Lakomého ve volejbalu mladších žákyň. Vítězství si vybojovaly Svitavy, před Levicemi a Uherským Hradištěm. První zkušenost s šestkovým volejbalem absolvovaly naděje pořadajícího přerovského klubu a turnaj završily vítězstvím nad celkem Mikulova Praha B.

O velké vyrovanosti této mezinárodní akce svědčí, že každý z 12 týmů zaznamenal v jeho průběhu nějaké vítězství a žádný naopak neprošel jen s výhrami. Například favorizované Uherské Hradiště prohrálo jen jednou v semifinále s pozdějším vítězem.

Domácí mladší žačky předvedly, že umí hrát volejbal, přestože jim k vítězství chyběla možná větší odvaha a ochota bojovat pro tým. Stačilo to celkově na osmou příčku.

Začínající přerovské volejbalistky, jež v této sezóně hrály Pohár trojic si vedly velmi zdatně a odvážně se praly se svými soky. Už v zápasech ve skupinách dvakrát vyhrály set a vše korunovaly vtězstvím v závěrečném střetnutí, kdy pražský tým zdolaly ve dvou setech.
Nejlepší hráčky každého týmu obdržely plyšovou hračku, v přerovském "áčku" to byla Karolína Pecháčková a v B týmu Lenka Staňková.
Zadostiučením pro pořádající Volejbal Přerov byla slova chvály od účastníků za kvalitně zorganizovaný turnaj. 

Fotogalerie

Zobrazit:
 

Sezóna 2022/2023 - posledních 50 fotografií

TIP: kliknutím na náhled, zobrazíte fotografii ve větší velikosti.