ŽIJEME VOLEJBALEM!
Starší žákyně

Starší žákyně zakončily pohár prvenství ve své skupině

Finálové kolo Českého poháru žákyň se konalo o víkendu v malebném Českém Krumlově. Páteční prohlídka zámku zřejmě děvčata dobře naladila, neboť ze sedmi zápasů prohrála jen dvakrát, a to ještě v tie-breacích.

Jediní přemožitelé našich žaček byly Příbram a Madeta České Budějovice. Ovšem i s těmito sokyněmi si mohly mladé Přerovanky poradit. Naneštěstí se nevyvarovaly pro sebe už "obvyklých" sérií nevynucených chyb. Přesto častokrát předváděly pěkné volejbalové akce a v jednom duelu je nezlomil ani stav 18:24, aby jej dokázaly otočit ve svůj prospěch a vyhrály.

Stále však je na čem pracovat, když chybí zejména větší vyrovnanost a stabilita ve výkonech. Co je platné, že v jednom setu bez chyb vyhrají hladce 25:13. Následuje totiž "tradiční ubrání plynu", soupeřky se rozehrají, a pak při strachu o výsledek přichází nervozita a nezřídka slzy beznaděje.

Máme měsíc na to, abychom společně s tímto problémem něco udělali.

Poslední kolo KP kadetek se hraje v neděli v Městské sportovní hale s Prostějovem. Kvalifikace o MČR se bude hrát na přelomu dubna a května. O místech konání se teprve bude rozhodovat. 

Fotogalerie

Zobrazit:
 

Sezóna 2022/2023 - posledních 50 fotografií

TIP: kliknutím na náhled, zobrazíte fotografii ve větší velikosti.
K sezóně 2022/2023 nejsou k dispozici žádné fotografie.