ŽIJEME VOLEJBALEM!
Starší žákyně

Start sezóny starších žákyň

Pomalu se blíží konec prázdnin a s ním také konec přestávky ve volejbalových soutěžích. Naše starší žákyně tudíž finišují v přípravě a k tomu je třeba také odehrát přípravné turnaje. Zatímco do Prostějova šla v sobotu 20. června děvčata do zápasů z plného tréninku na soustředění v Luhačovicích, minulou neděli už se představila hned tři přerovská družstva v Uherském Hradišti.

Premiéra v Prostějově nesla všechny znaky prvního měření sil v novém soutěžním ročníku. Mladší hráčky vedle těch zkušenějších se trochu rozkoukávaly, ale postupem času se vše skládalo. Výsledky nebyly až tak důležité, ale dvě vítězství potěšila.

V neděli v Hradišti se představilo celkem 24 hráček rozdělených do tří týmů. Nejlépe si vedla červená odnož, která sahala po první příčce ve skupině, avšak "remíza" se Senicou (hrálo se pouze na dva sety) je díky horšímu poměru míčů odsunula na druhé místo a k boji o bronz. V něm byly naše mladé volejbalistky lepší a zaslouženě vybojovaly třetí příčku.

Zbývající dva týmy se hlavně seznamovaly s postavením na hřišti a měly potíže s rychlejším servisem soupeřek. Ale i tady se našla pozitiva v herním projevu. Modrý tým skončil v turnaji devátý a modročervený ještě o jedno místečko před ním.

O následujícím víkendu čeká přerovské žačky tradiční turnaj v Bílovci a druhou zářijovou sobotu už "ostrý" start do krajského přeboru kadetek, v němž hrají zejména kvůli vyššímu hernímu vytížení a načerpání zápasových návyků a zkušeností. 

Fotogalerie

Zobrazit:
 

Sezóna 2022/2023 - posledních 50 fotografií

TIP: kliknutím na náhled, zobrazíte fotografii ve větší velikosti.
  •  autor: Stanislav Šmidák
    autor: Stanislav Šmidák
  •  autor: Stanislav Šmidák
    autor: Stanislav Šmidák
  •  autor: Stanislav Šmidák
    autor: Stanislav Šmidák