ŽIJEME VOLEJBALEM!
Aktuální zprávy

Vážení fanoušci volejbalu

Vážení fanoušci volejbalu,

dovolte, abych Vás seznámil s novinkami nové sezóny extraligy žen a našeho týmu.

Vzhledem k Mistrovství světa ve volejbalu žen (23.9.-15.10.) začne celá soutěž později. Náš tým odehraje první domácí zápas 22.10. proti PVK Olymp Praha a první venkovní utkání proti VK Prostějov. Soutěže se zúčastní 11 týmů, kdy mezi 10 tradičních účastníků přibude tým SC Prometey Dnipro z Ukrajiny. Bude se opět hrát s míči Gala, které ovšem mají nový design.

Hlavním trenérem našeho týmu je Radim Vlček, asistentem Jan Moravčík. Ženy prodělaly dosud pestrou přípravu, která byla zaměřena především na kondici, kterou nyní zajišťuje nový kondiční trenér. Během přípravy se zapojují nové hráčky do týmu – smečařka Karin Lazárková, smečařka Yoanna Atanasova z Bulharska a univerzálka Isabel Kovačič z Chorvatska. Tým opustily Zatloukalová L., Šádková a Semerádová. Z posledních dvou jmenovaných se staly trenérky mládeže v našem klubu. Jednotlivé hráčky Vám budeme postupně představovat na našem webu.

První akcí v rámci naší přípravy byla účast na celoklubovém soustředění VK Králova Pole v Bystřici nad Pernštejnem, kde odehráli ženy přátelské utkání. Následoval pobyt v Chotěboři-Bezděkově zaměřený na kondici, teambuildingové aktivity a tradiční antukový turnaj, který jsme vyhrály. V Novém Městě nad Váhom jsme pak odehrály přípravný zápas s domácím týmem (3.místo ve slovenské extralize), který jsme taky vyhrály. 9. a 10.9. se v naší hale odehrálo první kolo Ligového poháru žen za účasti 6 extraligových týmů. Druhé finálové kolo proběhne 23. a 24.9.opět u nás. Účastníky budou PVK Olymp Praha, VK Dukla Liberec, VK Šelmy Brno a Volejbal Přerov. 14. a 15.9. se naše ženy zúčastnily mezinárodního turnaje v Nitře za účasti slovenských celků a maďarského týmu.

Fanoušci volejbalu mohou sledovat live přenosy utkání Uniqua volejbalové extraligy žen 2022/23 na platformě Volej.tv, kam se každý dostane jednoduchým proklikem z bannerů, které jsou umístěny na webu Volejbal Přerov či ČVS pod názvem Volej.tv.

Fotogalerie

Zobrazit:
 

Sezóna 2022/2023 - posledních 50 fotografií

TIP: kliknutím na náhled, zobrazíte fotografii ve větší velikosti.
K sezóně 2022/2023 nejsou k dispozici žádné fotografie.