ŽIJEME VOLEJBALEM!
Aktuální zprávy

Druhé místo žen na přípravném turnaji v Nitře

Extraligové družstvo žen jelo 15.-16. září na přípravný turnaj do Nitry. Turnaje se zúčastnily tři týmy ze Slovenska, jeden tým z Maďarska a přerovské družstvo. Hrálo se systémem každý z každým, takže všichni odehráli 4 zápasy. 

Pro přerovský tým byly ze 4 zápasů 2 vítězné. V prvním utkání naše děvčata podlehla VKP Bratislava 2:3, i když celé utkání vždy vedla. Na výsledku utkání se podepsalo časté střídání našich děvčat. Utkání s Nitrou bylo jasně v režii našich děvčat, vyhrála 3:1. Nejlepší utkání ze všech utkání na turnaji odehrálo naše družstvo s týmem Kapošváru, který všechny ostatní soupeře na turnaji porazil 3:0. Jen naše děvčata tomuto soupeři dokázala vzorovat ve velmi vyrovnaném utkání 31:29, 27:29, 12:25, 25:22, 11:15 a podlehla 2:3. Druhé vítězné utkání bylo na závěr turnaje s týmem Trnavy 3:2.

Celkové pořadí turnaje:

1. Kapošvár

2. Volejbal Přerov

3. VK Nitra

Z našeho týmu byla vyhlášena nejlepší hráčkou Isabela Kovačič.

Radim Vlček: "Turnaj nám ukázal, na čem můžeme dál pracovat a v čem jsme se posunuli. Celkově jsem spokojený, mrzí mě jen utrápené vítězství s Trnavou, kde se však projevila únava z celého turnaje, ale i taková vítězství jsou cenná. Chtěl bych poděkovat domácím organizátorům za organizaci turnaje."

Fotogalerie

Zobrazit:
 

Sezóna 2022/2023 - posledních 50 fotografií

TIP: kliknutím na náhled, zobrazíte fotografii ve větší velikosti.
  •  autor: Aneta Köhlerová
    autor: Aneta Köhlerová
  •  autor: Aneta Köhlerová
    autor: Aneta Köhlerová
  •  autor: Aneta Köhlerová
    autor: Aneta Köhlerová