ŽIJEME VOLEJBALEM!
Juniorky A

Domácí extraligový turnaj bez porážky

Během druhého říjnového víkendu za velké a skvělé podpory domácích fanoušků naše juniorky ovládly domácí extraligový turnaj, kterým si zajistily postup do 2. skupiny.

Naším prvním soupeřem stejně jako v předešlém kole byl tým TJ Sokol Šternberk, nad kterým jsme zvítězily 3:0. Tento zápas jsme braly jako naše povinné vítězství, ale opět bylo vidět, že naše první zápasy nemají jistý náboj. Druhým soupeřem byl tým ze Střešovic. Do tohoto zápasu jsme šly s mnohem větším respektem, jelikož jsme neměly tu možnost se s tímto soupeřem střetnout v přípravě, ale náš tým byl jako vyměněný, jestli to bylo dlouhou pauzou po prvním zápase či touhou ukázat, že nejsme tak slabý tým, to se nedozvíme J První 2 sety byly v naší režii, kdy hráčky předvedly neuvěřitelný výkon ve všech činnostech, a ze soupeře si udělaly trhací kalendář, ovšem jak všichni víme, ženský volejbal je nevyzpytatelný. Vidina hladkého vítězství nad silným soupeřem nás opět zaskočila, a dostaly jsme se do křeče, nedokázaly jsme bodově zaútočit, a následně ubránit soupeřův útok. Chtěly jsme být všechny všude, ale nebyly jsme nikde. Rozhodoval až 5. set, kdy skóre bylo ze začátku vyrovnané, ale naštěstí jsme se vrátily zpět do sedla, a zápas dotáhly do úspěšného konce. Na poslední nedělní zápas měly holky dostatek času nabrat zpátky své síly, jelikož hrály až od 12:30h. Soupeřem byl náš oblíbený tým z Lanškrouna, ale naštěstí pro nás nebyl v plné síle, a jak z našeho pohledu, tak určitě také z pohledu diváka, nepanovala v týmu Lanškrouna dobrá nálada a týmový duch, což nám zajistilo vítězství 3:0.

Hodnocení

Lena Oborná (trenér):

Jsem velmi ráda, že jsme tento turnaj vyhrály, navíc když se hrálo poprvé před domácím publikem. Od posledního turnaje v Praze jsme se na tento turnaj pečlivě připravovaly, především co se týká servisu a přihrávky, obrany v poli, ale také hlavně komunikace na hřišti. Především byla radost se dívat na zápas se Střešovicemi, kdy holky předváděly neskutečný výkon poháněný silou domácích fanoušků. Je ovšem důležité si tento výkon udržet po celý zápas, proto na sobě musíme neustále pracovat, nejen herně, ale také mentálně. Nakonec bych chtěla poděkovat našim domácím fanouškům, kteří pro naše holky vytvořili neskutečnou atmosféru!!!

Konečné výsledky turnaje:

Přerov x TJ Sokol Šternberk 3:0 (25:11, 25:17, 25:22)

Přerov x Tatran Střešovice 3:2 (25:19, 25:21, 20:25, 22:25, 15:10)

Lanškroun x Přerov 0:3 (19:25, 9:25, 22:25)

Fotogalerie

Zobrazit:
 

Sezóna 2022/2023 - posledních 50 fotografií

TIP: kliknutím na náhled, zobrazíte fotografii ve větší velikosti.
  •  autor: Lena Oborná
    autor: Lena Oborná
  •  autor: Lena Oborná
    autor: Lena Oborná