ŽIJEME VOLEJBALEM!
Starší žákyně

Tým A i přes zranění opor se udržel v první skupině

Hráčky U-16 družstva A nastoupily v sobotu v přerovské hale v druhém kole krajského přeboru. Hned na začátek nastoupily proti VK UP Olomouc a hned od prvních balónů byla znát velká rivalita těchto týmů. První set prohrál Přerov. V druhém vyhrál a šlo se do tiebreaku . Ten vyhrál Přerov 16:14. Důležitá výhra, která jak později ukázala znamenala udržení v první skupině. Byla znát absence smečařky V. Vachutkové (zranění z poháru) a tréninkové manko D. Pavlíčkové (koleno).

Druhý zápas proti Prostějovu byl také vypjatý. Oba sety se rozhodovaly v koncovce, které obě uhrál Prostějov. 25:20 a 26:24.

V třetím zápase proti SK UP Olomouc už byla poznat únava. Holky hrály od srpna každý víkend plus tréninky, zranění a reprezentační povinnosti se podepsaly na prohře s nestandartně hrajícím soupeřem. SK UP je hlavně zaměřen na beach, spousta ulivek, balónů na druhou přes a výborný servis. Prohra v tiebreaku.

Přesto zůstáváme ve skupině A .

Chtěl bych pochválit všechny za hru, za velkou bojovnost libero M. Komínkovou. A taky mladé hráčky ročníku 2010, které se průběžně ohrávají se staršími. A. Remišovou, N. Zemanovou, N. Michálkovou a i J.E. Navrátilovou, která sice tentokrát do bojů nezasáhla.

Fotogalerie

Zobrazit:
 

Sezóna 2022/2023 - posledních 50 fotografií

TIP: kliknutím na náhled, zobrazíte fotografii ve větší velikosti.
K sezóně 2022/2023 nejsou k dispozici žádné fotografie.