ŽIJEME VOLEJBALEM!
Aktuální zprávy

Společně pro Přerov a pro děti.

Extraligové volejbalistky a prvoligoví hokejisté HC Zubr Přerov vůbec poprvé v historii spojí své síly. A to vše pro dobrou věc.

Zubřice a Zubři společně během dvou následujících domácích utkání předají dárečky dětem, které se perou s nepřízní osudu.

Také však budou nadělovat svým fanouškům.

Kdo totiž v sobotu půjde do městské sportovní haly u zimního stadionu na volejbal, dostane se na stejný lístek i v pondělí na hokej.

„Rozhodli jsme se tyto dva zápasy marketingově propojit. Kdo přijde v sobotu na volejbalový zápas, tak po skončení předloží vstupenku, kterou mu označíme. Na tuto vstupenku pak bude moci přijít v pondělí na hokej,“ vysvětluje předseda Volejbalu Přerov Lubomír Svoboda.

A to je vskutku výhodná záležitost, vždyť vstupenka na nejvyšší volejbalovou soutěž žen stojí v Přerově třicet korun.

Navíc se bude jednat o poslední domácí duel volejbalistek v tomto roce proti Královu Poli. Z tohoto utkání si domácí budou chtít odnést body.

„Chceme v Přerově zpopularizovat taky trošku volejbal a oslovili jsme hokejisty, jestli by s námi nešli do nějaké předvánoční akce. Ta bude jednak pro fanoušky, ale i pro děti, které to v životě mají složitější,“ prozradil Lubomír Svoboda.

Děti si budou moci během sobotního zápasu volejbalistek i během pondělní hokejové bitvy s Třebíčí užít vánočního koutku, kde s nimi budou trávit čas hráči a hráčky obou týmů.

„Domluvili jsme se s hokejisty, že se přijdou podívat na volejbal, dorazí i děti z přerovského dětského domova. O ty se postaráme, navíc budeme nadělovat dárky jak dětem, tak fanouškům. Na pondělní hokej pak zase dorazí volejbalistky a opět i děti z dětského domova,“ uvedl dále předseda volejbalového klubu.

Předvánoční čas se tedy v Přerově ponese ve sportovním duchu. Sobotní utkání Volejbal Přerov – VK Královo Pole je na programu od 18 hodin.

Pondělní duel Zubrů s Horáckou Slavií vypukne v MEO Aréně ve stejný čas, jen o dva dny později.

Ivan Němeček - Přerovský deník


Zdroj: https://prerovsky.denik.cz/hokej_region/v-sobotu-n...

Fotogalerie

Fotogalerie

Zobrazit:
 

Sezóna 2022/2023 - posledních 50 fotografií

TIP: kliknutím na náhled, zobrazíte fotografii ve větší velikosti.
K sezóně 2022/2023 nejsou k dispozici žádné fotografie.