ŽIJEME VOLEJBALEM!
Minižactvo

Minižactvo zahájilo sezónu kvalifikací do Poháru trojic

V sobotu 10.prosince se malí volejbalisté konečně dočkali svého kvalifikačního turnaje v minivolejbalu trojic v Přerově.

Turnaje se zúčastnilo 48 družstev z celého kraje, která byla rozdělena do 6 skupin po 8 účastnících.

Každé družstvo odehrálo v turnaji 7 utkání (hrálo se na 2 sety po 5 minutách), tak aby se na konci turnaje určilo pořadí v jednotlivých skupinách. Podle tohoto pořadí se vytvoří výkonnostní skupiny pro další turnaj, který se bude hrát v sobotu 7.ledna v Olomouci.

Vzhledem k tomu, že v kategorii minižactva máme poměrně velkou základnu, do dnešního turnaje nastoupilo celkem 9 družstev. Některá družstva byla tvořena hráči, kteří mají s volejbalem už nějaké zkušenosti, takže si po právu vybojovala umístění na předních příčkách svých skupin. Pro většinu hráčů to ale byl první oficiální turnaj, kdy poprvé poměřily síly i s jinými hráči než jen z Přerova. Ale ani tito hráči se v turnaji neztratili. Technicky to samozřejmě zatím ještě nebylo úplně ideální, ale všichni se maximálně snažili, hráli bojovně a radovali se z každého uhraného míče, takže si všichni zaslouží pochvalu.

Samozřejmě velký dík patří i rodičům za pomoc při organizaci turnaje a za psychickou podporu.

Fotogalerie

Zobrazit:
 

Sezóna 2022/2023 - posledních 50 fotografií

TIP: kliknutím na náhled, zobrazíte fotografii ve větší velikosti.
K sezóně 2022/2023 nejsou k dispozici žádné fotografie.