ŽIJEME VOLEJBALEM!
Juniorky A

Prokletí 2. skupiny

Stejný scénář jako v předešlém kole v rámci 2. skupiny v Ostravě nás postihl i na turnaji v Českých Budějovicích, zisk 1 bodu a opětovný pád do třetí skupiny.

Frýdek Místek – Přerov 3:2 (24,24,-21,-19,11)

Tým z Frýdku-Místku přijel v oslabené sestavě, a přesto jsme nebyly schopny zvítězit. První dva sety vyrovnané, chyby a nedůraznost na obou stranách, ale bohužel promarněné koncovky z naší strany, kdy za stavu 24:24 zkazíme podání, a následně nejsme schopny přihrát. Ve 3. a 4. setu se náš výkon zlepšil, a díku tomu se nám naskytla možnost otočit zápas v náš prospěch, ale bohužel se tak nestalo. V posledním 5. setu nám došly síly, a soupeř si zaslouženě odnesl vítězství.

Kr. Pole – Přerov 3:1 (17,-23,17,15)

Nejtěžší soupeř, proti kterému jsme podaly nejlepší výkon obzvláště ve 2. setu. I přesto, že jsme měly pouze 45 minut na oddych po předchozím utkání, a zápas jsme prohrály, daly jsme do toho všechny své síly, a předvedly, že i s takovým soupeřem dokážeme držet krok. Tým z Brna hrál rychlou hru, ale i my jsme ukázaly, že dokážeme mít výbornou obranu v poli i na síti, a poradit si s vysokým blokem.

Přerov – České Budějovice 0:3 (-21,-23,-20)

Do tohoto zápasu jsme nastupovaly bez smečařky Lucky Grančaiové, která se zranila v zápase proti Brnu, takže jsme musely hrát na dvě nahrávačky. Nejlehčí soupeř ze všech, kterého jsme měly porazit ve třech setech, a místo toho jsme odcházely jak zpráskaní psi.

Hodnocení trenéra:

Je to pro mě obrovské zklamání, že jsme se opět nedokázaly udržet ve 2. skupině, přesto že jsme měly dobře rozdané karty, když Frýdek-Místek přijel oslabený, a herní výkonnost Českých Budějovic se nerovnala našemu týmu. Zde je bohužel vidět to, a i samy některé hráčky to přiznaly, že v zápasech, které jsou pro nás důležité a soupeř je na stejné úrovni či slabší, tak to pro nás není motivací a přizpůsobíme se hře na žákovské úrovni. A v zápasech s týmy, které jsou na vyšší úrovni jako je KP Brno už hráčky ví, že nemůžou a nemusí vyhrát, tak předvedou takový výkon, nad kterým my trenéři žasneme. Jelikož nám zbývají už jen tři kola, je velmi důležité, aby si to holky srovnaly v hlavě a změnily přístup ke všem nadcházejícím zápasům. Úkolem je dostat se zpět do 2. skupiny, udržet ji a posunout se výš v celkové tabulce.

Příští kolo extraligového turnaje U20 se bude odehrávat ve dnech 11. – 12. 2. 2023 na domácí palubovce. PŘIJĎTE PODPOŘIT NÁŠ TÝM!!!

Program zápasů:

11. 2. 2023

10:00 Přerov - Šternberk

12:00 Střešovice – Lanškroun

16:00 Šternberk – Lanškroun

18:00 Přerov - Střešovice

12. 2. 2023

10:00 Střešovice – Šternberk

12:00 Lanškroun - Přerov

Fotogalerie

Zobrazit:
 

Sezóna 2022/2023 - posledních 50 fotografií

TIP: kliknutím na náhled, zobrazíte fotografii ve větší velikosti.
K sezóně 2022/2023 nejsou k dispozici žádné fotografie.