ŽIJEME VOLEJBALEM!
Minižactvo

5. kolo minižactva v Troubkách

Po měsíční pauze způsobené jarními prázdninami v našem i okolních okresech se znovu rozehrály utkání v minivolejbalu trojic. Během 3 víkendů družstva odehrála hned dva turnaje, první v Kojetíně a tuto sobotu v Troubkách.

Všechna družstva během měsíční pauzy pilně trénovala a ve hře bylo zlepšení znát, skupiny jsou stále vyrovnanější, spousta utkání končí remízou 1:1 (turnaj se hraje na dva hrané sety) a o pořadí ve skupinách nezřídka rozhoduje poměr míčů, který bývá velmi těsný.

Do turnaje v Troubkách jsme sice odjeli ne v úplně kompletní sestavě, kvůli nemocem nám chybělo 8 hráčů, ale díky velké základně jsme pořád ve všech družstvech měli jednoho až dva náhradníky. Takže všechna naše družstva dokázala zahrát spoustu povedených utkání, ve kterých bylo vidět čím dál víc útočných akcí a snahy donutit soupeře kazit. Také díky tomu většina družstev vybojovala ve svých skupinách přední příčky.

Poslední turnaj se uskuteční poslední sobotu v dubnu v Přerově a vzhledem k tomu, že jde o závěrečný turnaj, nejlepší tři družstva v této dlouhodobé soutěži obdrží medaile a celkový vítěz získá pohár.

Fotogalerie

Zobrazit:
 

Sezóna 2022/2023 - posledních 50 fotografií

TIP: kliknutím na náhled, zobrazíte fotografii ve větší velikosti.
K sezóně 2022/2023 nejsou k dispozici žádné fotografie.