ŽIJEME VOLEJBALEM!
U22

První kolo EX – U22 v Přerově

V neděli 8.10. se na domácí palubovce odehrálo první kolo EX – U22, kdy k nám zavítaly týmy KP Brno a Nymburk.

Přerov – KP Brno (19, 24, - 20, -22, -7)

Výborný vstup do 1. setu, kdy jsme si vytvořili větší náskok především díky kvalitnímu servisu a soupeře jsme nepustili téměř k žádné větší akci. Na stejné vlně se odehrával i začátek 2. setu, komplikace nastaly až v koncovce setu, kdy jsme najednou prohrávali 22:24, ale díky odvaze jsme tento set nakonec ukořistili a vyhráli 26:24. Takto vydařená koncovka nás měla posílit, abychom zápas zvládli za 3 body, a vše k tomu jasně směřovalo ve 3. setu, kdy jsme vedli 18:14, ale bohužel zbytečnými chybami na útoku a nepozorností v poli jsme tento set prohráli. Téměř stejný scénář se odehrával během 4. setu, ale soupeř znovu vycítil svoji šanci, byl důraznější na útoku a servisu, a vybojoval si tak vstup do 5. setu, ve kterém od začátku jasně dominoval a měl větší chuť po výhře, které bohužel pro nás dosáhl. My jsme se tak museli spokojit pouze s jedním bodem.

Nymburk – Přerov 3:0 (14, 22, 22)

Do druhého zápasu jsme nastoupili s pozměněnou sestavou a bez smečařky Lazárkové. Bohužel 1. set se nám vůbec nevydařil ve všech činnostech, nejvíce jsme vyhořeli na přihrávce a v obraně v poli, které jsme si nedokázali zorganizovat. Ve 2. a 3. setu se náš výkon sice zlepšil, ale soupeř byl hladovější po výhře, a zaslouženě si odvezl 3 body.

Hodnocení Lena Oborná (trenér):

Co se týče prvního utkání, tak je to pro mě největší zklamání. Nechat si vzít zápas za 3 body, který by Vás posílil do dalšího utkání je pro mě nepochopitelné. Je to stejné jako v loňské sezóně, můžeme vyhrát, porazit těžkého soupeře, ale najednou se lekneme, začneme dělat žákovské chyby, přestaneme komunikovat a odcházíme se sklopenou hlavou. A tohle se bohužel odrazilo i do druhého zápasu. 

Fotogalerie

Zobrazit:
 

Sezóna 2022/2023 - posledních 50 fotografií

TIP: kliknutím na náhled, zobrazíte fotografii ve větší velikosti.
K sezóně 2022/2023 nejsou k dispozici žádné fotografie.