ŽIJEME VOLEJBALEM!
Aktuální zprávy

Galáček v Přerově!

V sobotu 21.10.2023 na domácím extraligovém utkání žen s týmem TJ Sokol Šternberk mohli návštěvníci vidět premiéru maskota Galy v Městské sportovní hale. Naši fanoušci vytvořili opravdu nádhernou atmosféru, která výrazně pomohla k tomu, aby naše hráčky úspěšně zvládly pětisetovou bitvu. A Galáček stál celou dobu po boku našeho týmu a povzbuzoval ho k lepším výkonům.

Tento maskot prostějovské firmy Gala byl vytvořen v roce 2017 a za jeho zrodem se skrývá agentura Chilli Production s.r.o. z Českých Budějovic, která je známá neobyčejně příznivým postojem k volejbalu. Jinak Galáček je křížencem animované komiksové postavičky s míčem Pro Line – BV 5591 S.

A komu vděčíme za to, že oživil tuto volejbalovou postavu u nás? Život Galáčkovi dala šestnáctiletá Áďa Vachutková, smečařka kategorie U18. Při povídání s ní se mi svěřila, že maskotem ještě nikdy nebyla. Tato role ji bavila a byla velmi ráda, že mohla být blízko našim ženám a svým dílem přispět k lepší náladě v týmu a v celé hale. Ádi, děkujeme Ti!

Dále musím smeknout a poděkovat všem našim fanoušků, kteří nejen přišli na volejbal, ale úžasným způsobem fandili našemu týmu až do zaslouženě vybojovaného vítězství. Je krásné vidět zaplněnou halu, je krásné s Vámi sdílet radost z úspěchu! Proto se budu opět na Vás všechny těšit na dalším domácím utkání, kdy přivítáme tým z Frýdku-Místku 2.11. v 17,00. Ale věřím, že nás přijedete podpořit i 28.10.od 17,00 do blízkého Prostějova.

Fotogalerie

Zobrazit:
 

Sezóna 2022/2023 - posledních 50 fotografií

TIP: kliknutím na náhled, zobrazíte fotografii ve větší velikosti.
  •  autor: Jan Pořízek
    autor: Jan Pořízek
  •  autor: Jan Pořízek
    autor: Jan Pořízek
  •  autor: Jan Pořízek
    autor: Jan Pořízek