ŽIJEME VOLEJBALEM!
Starší žákyně

Kvalifikace ČP U16

Minulý víkend 21. – 22. 2024 proběhla kvalifikace Českého poháru dívek U16 v Bílovci. Náš tým žákyň se zúčastnil této kvalifikace a díky velmi bojovnému výkonu si v turnaji vysloužil 2. místo!

Náš tým společně s velkou podporou rodičů vyrazil do Bílovce, kde v prvním utkání nastoupil proti celku TJ Hlučín. V prvním utkání se projevila nervozita dívek, ale nakonec urvali výhru 2:0. Další utkání s ŠSK Bílovec byl opravdu dramatický, došlo až do tiebreaku, kde naše dívky opravdu velkou bojovností vyhrály. Oříšek byl tým TJ Ostrava, která prošla turnajem bez ztráty setu, a proto jsme ani my na jejich výkon nestačily a prohrály jsme 0:2. Nicméně další utkání s týmem Nového Jičína, Zlínem či Šlapanicemi naše dívky vyhrály bez ztráty setu!

Hodnocení trenéra Aneta Tobiášová:

Myslím, že holky tento první soutěžní „test“ zvládli opravdu dobře. Po celý turnaj jsme se opíraly o náš výborný servis, který nám v mnoho zápasech opravdu pomohl k vítězství. Až na zápas s Ostravou, kdy došlo k nervozitě a občasným zmatkům na hřišti si myslím, že děvčata dobře zvládly mé pokyny a hrály pak v celkové herní „pohodě“. Nicméně jsme na začátku a je třeba se posouvat dále, protože další kola už budou mnohem náročnější. Našim úkolem bude teď odstranit chyby a udělat vše proto aby tým hrál minimálně vyrovnaně s těmi nejlepšími celky v ČR a občas urval i vítězství.

Fotogalerie

Zobrazit:
 

Sezóna 2024/2025 - posledních 50 fotografií

TIP: kliknutím na náhled, zobrazíte fotografii ve větší velikosti.
K sezóně 2024/2025 nejsou k dispozici žádné fotografie.