ŽIJEME VOLEJBALEM!
Kadetky

Další kolo U18

Tým U18 přerovského VK v dalším kole 1. ligy sehrál na domácí palubovce dvojutkání s týmem Hradce Králové. V ranním utkání zvítězil soupeř 0:3, v odpolední odvetě zvítězil 2:3. První utkání bylo jasnou záležitostí, domácí hráčky vzdorovaly soupeři jen v prvním setu, ostatní sety byly jasnou záležitostí, domácí hráčky zaostávaly ve všech herních činnostech. Chyběla bojovnost, nasazení. Omluvou může být, že ten týden byl ve znamení nemocí hráček a až den před utkáním se poskládaly na sobotní zápas.

Po mezi zápasové přestávce nastoupil na palubovku v dresech Přerova úplně jiný tým. Hráčky sice byly stejné, ale jejich výkon výrazně stoupnul, bojovaly o každý míč a soupeřky zaskočily.

Chybou bylo, že jsme nedohráli do vítězství první set, nestačilo ani vedení 24:20 a nakonec tento set prohrály 26:28. Další dva sety jsme vybojovali pro sebe, bohužel ve 4. setu jsme hráli do stavu 17:17. Soupeř pak využil naší slabší chvilky a dotáhl set do vítězství a šlo se do pátého. Začátek byl z naší strany výborný, vedení 5:0; 7:2, přišel útlum, soupeř otočil na 8:7. Znovu jsme utekli na 12:9, bohužel chyba na podání a soupeř set dohrál a zvítězil 3:2.

Hodnocení trenéra:

První zápas pozitivní první set, další sety byl soupeř nad naše síly a my přestaly hrát a bojovat. Chybělo nasazení, prostě bez toho to nejde. Druhé asi jsme soupeře překvapily nasazením, výborným servisem a neděláním chyb. No, v koncovce se to zadrhlo. Škoda, mohl se ten zápas vyvíjet jinak, ale na to se nehraje. Pátý set výborný začátek, bohužel mizerný konec. Tam jsme propadli. Je škoda, že jsme to nezvládli. Jinak díky všem za předvedený výkon, děkuji rodičům za skvělou kulisu a doufám, že se holky zdravotně dají do pořádku.

Příští týden nás čeká výjezd do Nymburka. Další domácí utkání odehraje U18 na hale Petřivalského 12.10. v 10 a 14h s Novým Veselí.

Sestava: M.Kořínková; K.Židlíková; D.Pavlicová; E.Řeháková; V.Kubíková; D.Topalovič; M.Vohrabalová,

Střídali: V.Davídková; E.Vavroušová

Fotogalerie

Zobrazit:
 

Sezóna 2024/2025 - posledních 50 fotografií

TIP: kliknutím na náhled, zobrazíte fotografii ve větší velikosti.
K sezóně 2024/2025 nejsou k dispozici žádné fotografie.