ŽIJEME VOLEJBALEM!
Aktuální zprávy

Slovo předsedy

Vážení sportovní přátelé !

Nová volejbalová sezóna je již v plném proudu, a tak mi dovolte, abych Vás v ní srdečně přivítal a pozval Vás do volejbalového světa plného krásných sportovních okamžiků a jedinečných emocí.

Ovšem na úvod musím opět velmi poděkovat Všem, kteří se jakýmkoliv způsobem podíleli na podpoře, organizaci a reprezentaci našeho klubu v minulé sezóně. Nerad někoho jmenuji či vyzdvihuji, ale dnes udělám výjimku. Velmi si vážím a oceňuji nezištnou práci pro klub ze strany expředsedů pana Vladimíra Tabary a pana Vladimíra Škody. Oba jsou pro mne symbolem pracovitosti, morálky a loajálnosti. A nesmím zapomenout na trenéra žen pana Radima Vlčka, který všestranně pracuje pro klub a je známý svou zarputilostí a tím, že kde jiní již nevidí cestu, tak on ji najde.

V životě je důležité v něco věřit a na něco se těšit. Já osobně věřím v to, že jednou bude mít volejbal Přerově pozici, kterou si bezpochyby zaslouží. Bavím se především o kvalitním zázemí a důstojné podpoře extraligy žen, která jediným týmovým ženským sportem v Přerově hrající nejvyšší soutěž v České republice. Děláme pro to maximum, intenzivně jednáme se zastupiteli města, kterým opakovaně předkládáme požadavky na zlepšení situace, aby se všichni návštěvníci Městské sportovní haly zde cítili nejen komfortně, ale aby tyto prostory odpovídaly soutěžím, které zde hrajeme. Konkrétně se jedná například o funkční klimatizaci, novou podlahu, důstojné sociální zázemí ve vestibulu haly a mnohé další.

A těším se na burácející halu, neopakovatelnou atmosféru, na nové děti, které okouzlí volejbal a na všechny, kdo fandí a žije volejbalem stejně jako my. V loňské sezóně, 12.5.2024 v Ostravě, dosáhly naše juniorky historického úspěchu, kdy získaly stříbrné medaile v extralize. Bohužel jsme neudrželi extraligovou příslušnost v kadetkách. Ale tak to v životě chodí, obzvláště v tom sportovním, že úspěch střídá neúspěch a opačně. Vždy v tom hraje roli spoustu faktorů, včetně toho generačního, který nejsme schopni ovlivnit.

V srpnu proběhlo první celoklubové soustředění v Lipníku nad Bečvou, které navštívily i naše ženy. Jsem velmi rád, že jsme se vydali tímto směrem, neboť chceme, aby všichni v klubu pochopili, že jsme jeden klub a jeden tým.

V sobotu 28.9.jsme při prvním utkání v extralize žen v Ostravě začali vítězně a všichni, kdo byli přítomni ví, že ten nádherný pocit byl a vždy bude nad všechny peníze. Děkuji fanouškům za skvělou podporu. Věřím, že nás všichni věrní, ale i Vy, co jste nikdy na volejbale nebyli, přijdete podpořit ve středu 2.10.na Český pohár a v sobotu 5.10. na extraligu žen, první domácí utkání.

Věřím, že tato sezóna bude lepší než ta minulá a těším se na setkání s Vámi !

Fotogalerie

Zobrazit:
 

Sezóna 2024/2025 - posledních 50 fotografií

TIP: kliknutím na náhled, zobrazíte fotografii ve větší velikosti.
K sezóně 2024/2025 nejsou k dispozici žádné fotografie.