ŽIJEME VOLEJBALEM!
Kadetky

Další zápasy U18

Ve středu 16.10. odehrálo své další mistrovské zápasy U18 Volejbalu Přerov v předehrávce své utkání v Olomouci proti děvčatům z TJ Sokol Šternberka. Naše děvčata stále trápí zdravotní problémy ,a proto byly posíleny hráčkami ze starších žaček a na hostování se podařilo získat z Prostějova naši bývalou hráčku Urbánkovou Nellu. Družstvo ze Šternberka jsme překvapili i nasazením a trenérskou pozicí, kdy se vedení družstva na první zápas ujal trenér družstva žen a šéftrenér Volejbalu Přerov p. Radim Vlček a jakoby tento tah měl na naše dívky pozitivní vliv. Naše děvčata celý první set vedla, ale přišla koncovka a v té jsme propadli. Do vedení šly domácí hráčky a druhý set byl už byl po smolné porážce v režii domácího týmu. Ve třetím se hra opět vyrovnala, holky z Přerova se snažily, ale není nám přáno. Další koncovka jako přes kopírák prvního setu a tím prohra 0:3. Druhé utkání bylo stejné jako první, bohužel nemáme zatím hráčku, která by nás podržela po smečařské stránce tak, jak to mají soupeři. Na druhou stranu nechyběla bojovnost, nasazení porvat se o co nejlepší výsledek. Kladem v základní sestavě hrály podstatně mladší hráčky a dobře zapadly. Vyzvednout bych chtěl Jemelíkovou Sarah na postu libera.

Sestava:

Zemánková, Remišová, Židlíková, Urbánková, Davídková, Topalovič, Komínková, Jemelíková, Řeháková, Vavroušova, Vybíralová

Další utkání odehrají děvčata až 9.listopadu a to v Jihlavě s vedoucím týmem soutěže a tak máme dostatek klidu na odstraňování chyb a zlepšování výkonů .Děkuji rodičům za povzbuzování šeftrénérovi p. Vlčkovi, že byl ochoten se přijet podívat a podílet se aktivně ve vedení zápasu.

Fotogalerie

Zobrazit:
 

Sezóna 2024/2025 - posledních 50 fotografií

TIP: kliknutím na náhled, zobrazíte fotografii ve větší velikosti.
K sezóně 2024/2025 nejsou k dispozici žádné fotografie.