ŽIJEME VOLEJBALEM!
Aktuální zprávy

Trojkový turnaj v Horní Moštěnici

MÁME ZLATO!!! První květnovou sobotu se volejbalové naděje sjeli do blízké Horní Moštěnice, aby sehráli poslední, šesté kolo Poháru trojic v minivolejbale.

Během celé sezony bojovalo 48 družstev v osmi výkonnostních skupinách o body do celkového pořadí a hlavně o medaile a pohár pro celkového vítěze.
Náš klub měl v soutěži sedm družstev. Družstvo A tvořily zkušené hráčky Natka Lehnertová, Klára Šádková, Eliška Mořkovská, s nimi držely krok volejbaloví nováčci Monča Kučerová a Kája Pecháčková. Protože holky celou sezonu předváděly pěkný volejbal a v průběhu pěti turnajů čtyřikrát vyhrály a jednou byly třetí, bylo už před posledním kolem jasné, kdo bude vítězem letošního ročníku. V Horní Moštěnici sice holky obsadily „až“ druhé místo, ale to nic nezměnilo na tom, že s luxusním náskokem 19 bodů zcela ovládly letošní ročník Poháru trojic a při závěrečném vyhlášení se mohly radovat ze zlatých medailí.
Ostatní družstva se zlepšovala nejen výsledkově, ale hlavně volejbalově. Družstvo C ve složení Natka Chromcová, Nikča Olivíková, Natka Šimurdová se postupně propracovalo až do druhé výkonnostní skupiny a celkově získalo 19.místo. Těsně za nimi, na 21.místě se umístilo béčko ve složení Nikča Ďurošková, Terka Holzmannová, Simča Malíková, Gany Pavelková a Kája Plšková většinou hrající ve 4.výkonnostní skupině. Déčko (Míša Derychová, Eliška Holíková, Mája Hrtanová a Míša Koblihová) i družstvo F (Ria Čecháková, Natka Pálková, Melča Řihošková, Zuzka Vychodilová) sváděly v posledních turnajích souboje v 6.skupině, celkově z toho bylo 29.místo pro družstvo D a 34.místo pro družstvo F. Družstvo E (Anička Jehlářová, Ela Králíková, Aneta Surmová, Šárka Vaňková) se usadilo během sezony v 7.skupině, celkově tedy 38.místo a družstvo G (Kačka Kaďůrková, Nelča Kubíčková, Natka Machalová, Michelle Nagy-Bačová, Nelča Petříčková) střídalo umístění v 7. nebo 8.skupině, nakonec skončilo na 44.místě.
Tímto turnajem skončily holky s minivolejbalem, teď už je čeká šestkový volejbal, který si poprvé některé vyzkouší na domácím Memoriálu Jiřího Lakomého, který za účasti 24 družstev proběhne během příštího víkendu na hale a přilehlých tělocvičnách.
Radana

Fotogalerie

Zobrazit:
 

Sezóna 2022/2023 - posledních 50 fotografií

TIP: kliknutím na náhled, zobrazíte fotografii ve větší velikosti.
K sezóně 2022/2023 nejsou k dispozici žádné fotografie.