ŽIJEME VOLEJBALEM!
Aktuální zprávy

Forma Zubřic roste! Přerov ovládl turnaj v Nitře

Další solidní výsledek zaznamenaly volejbalistky Přerova během přípravného období před startem nového ročníku extraligy.

Na turnaji v Nitře o víkendu nenašly přemožitele a odvezly si cenné prvenství a důležitou injekci sebevědomí před úvodním kolem nejvyšší soutěže, které odehrají 6. října ve Šternberku.


Hlavní trenér Radim Vlček s asistentem Michalem Derychem byli s výkony Zubřic pochopitelně spokojeni. „Holky se učí vyhrávat, což je do sezony důležité. Turnaj ukázal dobré i horší momenty. Ty dobré si musíme pamatovat, na těch horších dál pracovat na trénincích,“ okomentoval dvoudenní turnaj Radim Vlček.

Jeho svěřenky na úvod porazily Nitru, která skončila v minulé sezoně na třetím místě slovenské extraligy, 3:2. „Začátek byl rozpačitý. Náš tým předvedl nejlepší volejbal ve čtvrtém a pátém setu, kdy domácím povolil patnáct respektive dva body,“ popsal hlavní kouč.

Večer pak Přerov vyzrál na konkurenta v boji o co nejlepší umístění v domácí soutěži z Frýdku-Místku 3:1. Na závěr pak Zubřice nepovolily ani set finskému celku WoVo Rovaniemi, jejíž dres obléká i Američanka Makena Schoeneová, která ještě v minulé sezoně působila v Přerově.

„Celý turnaj se nám vydařil. Zahráli si všichni, zkusili jsme různé herní kombinace a držely dobrou úroveň volejbalu, za kterou si celý tým zaslouží pochvalu. Panovala dobrá nálada a víkend na Slovensku jsme si užili,“ zhodnotila další část přípravy kapitánka Zubřic Eva Svobodová. Ta si odvezla i sošku pro nejlepší hráčku turnaje.
Zdroj: https://prerovsky.denik.cz/ostatni_region/forma-zu...

Fotogalerie

Zobrazit:
 

Sezóna 2022/2023 - posledních 50 fotografií

TIP: kliknutím na náhled, zobrazíte fotografii ve větší velikosti.
K sezóně 2022/2023 nejsou k dispozici žádné fotografie.